[szukam] Spolszczenia do Constantine
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Witam , otóż szukam spolszczenia do tej gry Constantine http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=4605 proszę o pomoc
Re: [szukam] Spolszczenia do Constantine
nie ma takiego spolszczenia w necie i nie bedzie chyba ze ktos wyciagnie pliki odpowiedzialne za jezyk
Wiesz które pliki odpowiadają za PL ?? Bo mógłbym udostępnić pliki.
sa to pliki (chyba) z folderówjakub1991 pisze:Wiesz które pliki odpowiadają za PL ?? Bo mógłbym udostępnić pliki.
\DX9\FRONTEND
\Movies\Frontend
Poz.
jak bym mial systematyke plikw to może bym cos pomogl
jakub1991 to pomożesz
musze miec systemayke plikow jak popartze to mozze doradze najlepiej w screnach
ja mam tą grę oryginalnie po polsku. już znalazłem niektóre pliki odpowiedzialne za spolszczenie. ale nadal nie wiem, gdzie jest tekst spolszczający filmiki [na pewno filmiki nie są 'zespolone' z tekstem, bo sprawdzałem - jak ktoś wie gdzie to może być, to pisać]
EDIT:
Wykopiowałem pliki odpowiedzialne za spolszczenie. Myśle, że będzie działać, ale nie mam angielskiej wersji, więc sprawdzić nie mogę
Download: 9.31MB
EDIT:
Wykopiowałem pliki odpowiedzialne za spolszczenie. Myśle, że będzie działać, ale nie mam angielskiej wersji, więc sprawdzić nie mogę
Download: 9.31MB
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/26477116/Constantine.Spolszczenie.Oryginalne.by.KarolTom.rar
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 16:01 przez KarolTom, łącznie zmieniany 1 raz.
Postaram się to sprawdzić , dziękuję ci bardzo za te pliki ( klikam pomógł ) , jakby coo to jeszcze napisze czy działa czy nie.
no właśnie napisz. bo jeżeli tak, to wrzuci się na portal do spolszczeńREM pisze:Postaram się to sprawdzić , dziękuję ci bardzo za te pliki ( klikam pomógł ) , jakby coo to jeszcze napisze czy działa czy nie.
Witam , otoz testowalem te pliki i jak sie wlaczy ger to menu jest po ang. , filmiki nie maja polskich napisow , i podczas gry napisy tez sa po angielsku
Jedynie co sie spolszczylo to napisy na obrazkach podczas wczytywanie gry.
Ja jeszcze sprobuje sie dowiedziec jak mozna spolszczyc ta ger majac polska wersje gry
Pozdrawiam
Jedynie co sie spolszczylo to napisy na obrazkach podczas wczytywanie gry.
Ja jeszcze sprobuje sie dowiedziec jak mozna spolszczyc ta ger majac polska wersje gry
Pozdrawiam
no mówiłem, że nie wiadomo, czy działa... jak ktoś będzie wiedział, które pliki odpowiadają za spolszczenie filmików i menu to niech pisze. Zuploaduje je na pewno