[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 3 in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[szukam] Tłumacza polsko - łacińskiego - .::Forum.Portal24h.pl::.

[szukam] Tłumacza polsko - łacińskiego

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

MarccinShaleck

Post autor: MarccinShaleck » 4 maja 2007, 10:22

[szukam] Tłumacza polsko - łacińskiego

Tak jak w temacie :P
Czy owy istnieje?:)
Nie chodzi mi o infobota, bo łaciny <font color=red><b>nie ma</b></font>

<<

roma

Post autor: roma » 4 maja 2007, 10:25

Re: [szukam] Tłumacza polsko - łacińskiego

a budziesz ty:

Kod: Zaznacz cały

http://www.latina.ovh.org/index.php?wybor_b=slownik2
na drugi raz google.pl :dobani:
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 4 maja 2007, 12:30

roma, MarccinShaleck, prosił o tłumacza, czyli translator a nie o słownik :dobani:
<<

roma

Post autor: roma » 4 maja 2007, 12:44

Nie zauważyłem, nie pouczaj mnie od tego są modzi.

Roma, kazdy może zwracac uwage. Poza tym, zauwazyłem, ze jestes bardzo cięty na Iwana. Zazdroscisz mu ilosci postów albo plusów? Bo moge Ci pare odjąc :hyhy:
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, 13:36 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 4 maja 2007, 16:33

Przeszukałem Google i nie znalazłem. Są same słowniki. Z tego wynika że nie ma takiego translatora. Po za tym słownik jest chyba lepszy. Czasami translatory nieźle mieszają np. różne znaczenia słów. Skąd ma on wiedzieć o które słowo Ci chodziło? :chytry:
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, 16:34 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.