[pytanie]odnośnie zakładek w Firefoxie

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

Simek

Post autor: Simek » 15 lip 2007, 09:47

[pytanie]odnośnie zakładek w Firefoxie

Mam Firefoxa. Niedawno miałem następujący problem:
W zarządzaniu zakładkami utworzyłem foldery. Parę dni późnej chciałem pousuwać wszystkie . No i pousuwałem ale został jeden. Jak dałem na nim PPM to opcja usuń była nieaktywna. Teraz wszystko działa bo włączyłem Tryb awaryjny i dałem przywróć domyślne ustawienia. Jednak chciałbym wiedzieć czemu wtedy nie dało sie usunąć tego foldera.

<<

Piotrek_L

Wysoko zaawansowany

Post autor: Piotrek_L » 15 lip 2007, 13:19

Re: [pytanie]odnośnie zakładek w Firefoxie

Może ten folder był ustawiony jako folder Paska zakładek* (domyślnie w taki sposób ustawiony jest folder Folder zakładek osobistych)? W taki sposób ustawionego folderu nie można usunąć przy pomocy opcji Usuń (jedynie wpisy z tego folderu) chyba, że inny folder zakładek ustawi się przedtem jako folder Paska zakładek.

* - można to zrobić w następujący sposób:
Zakładki -> Zarządzaj zakładkami... -> wskazać dany folder -> Edycja -> Ustaw jako nowy folder Paska zakładek.
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
<<

Simek

Post autor: Simek » 15 lip 2007, 13:29

Dobrze, sutawiłem tak, opcja usuń jest nieaktywna, tylko jak teraz przywrócic te ustawienie :?:
<<

Piotrek_L

Wysoko zaawansowany

Post autor: Piotrek_L » 15 lip 2007, 13:32

Simek pisze:Dobrze, sutawiłem tak, opcja usuń jest nieaktywna, tylko jak teraz przywrócic te ustawienie :?:
Żeby znów można było usunąć ten folder? Ustawić inny folder jako folder Paska zakładek (chyba nie ma innej możliwości)
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
<<

Simek

Post autor: Simek » 15 lip 2007, 13:36

Wszystko działa. Dzięki za pomoc :ok: