[szukam] Hiren's Boot CD 9.1
Szukasz spolszczenia do programu? Pytaj!
• Strona 1 z 1
Szukam spolszczenie do programu Hiren's Boot CD najlepiej w wersji 9.1
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, 23:44 przez Mateuszm31, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [szukam] Hiren's Boot CD 9.1
Hirens Boot CD to zestaw programów. Nie ma do tego spolszczenia i nigdy nie będzie. Skoro potrzebne Ci jest spolszczenie do tego zaawansowanego pakietu programów to znaczy że ten pakiet i tak będzie dla ciebie bezuzyteczny.
Maciek co ty wypisujesz . Jest spolszczenie... tylko że hmmm poza tym że spolszcza tylko menu główne np. narzędzia HDD , skanery itp to nic więcej. Bo każdy z osobnych programów i tak jest po angielsku, a jesli ktoś nie zna tego języka to nic nie zdziała.
Swoją droga ten pakiet jest mega przydatny jesli ktoś wie jak sie nim obsługiwać mi uratował kompa nie raz
Swoją droga ten pakiet jest mega przydatny jesli ktoś wie jak sie nim obsługiwać mi uratował kompa nie raz
welll1 pisze:Bo każdy z osobnych programów i tak jest po angielsku
Prawdę?!welll1 pisze:Maciek co ty wypisujesz
Teoretycznie to tak piszesz prawde (bo po co komu samo menu) ale w praktyce ktoś zrobił spolszczenie samego menu i ono figuruje jako niby oficjalne Dla tego ludzie uczcie sie angielskiego, bo jakos tak przydatny ten jezyk jest w tych czasach
Jezeli nie zamierzasz korzystac z tego czegos co zwie sie koputerem osobistym to na prawde jezyk angielski jest Ci niepotrzebny
OFFTOP
OFFTOP
Maciek, czysta prawda. Język angielski, do korzystania z programów, grania w gierki itp. jest niezbędny! Nieważne, ze masz Windowsa po Polsku, to i tak będziesz narażony na angielskie narzędzia, z których w końcu będziesz musiał skorzystać! A jeśli nie znasz to nie korzystaj, zrób formata i się ciesz, że znasz rodzimy język na tyle dobrze, że umiesz czytać komunikaty podczas instalacji Okien (bez urazy ).
PS. Maciek, od kiedy używasz Firefoxa?
PS. Maciek, od kiedy używasz Firefoxa?
Semper in altum
To zależy na czyim kompie/profilu siedzębartekmp pisze:PS. Maciek, od kiedy używasz Firefoxa?
sorki nie wiedziałem że jest to zestaw narzędzi bo kiedy pisałem prośbę o spolszczenie to ściągałem samo angielską wersje i myślałem że jest to tylko jeden program
Ps. Angielski znam nawet dobrze ale zawsze jest lepiej mieć po polsku
Ps2.Czemu zaawansowany pakiet narzędzi będzie mi bezużyteczny na komputerach dobrze sie znam sam składam komputery dla kolegów i instaluje co potrzebne windows itd. a jeśli trzeba to i bios przeinstaluje a o programie Hiren's Boot CD dowiedziałem sie dopiero teraz wcześniej
korzystałem z Ultimate Boot CD który też był po angielsku szukałem do niego spolszczenia ale nie znalazłem wieć sam se je zrobiłem to samo zrobię z Hiren's Boot CD
Ps. Angielski znam nawet dobrze ale zawsze jest lepiej mieć po polsku
Ps2.Czemu zaawansowany pakiet narzędzi będzie mi bezużyteczny na komputerach dobrze sie znam sam składam komputery dla kolegów i instaluje co potrzebne windows itd. a jeśli trzeba to i bios przeinstaluje a o programie Hiren's Boot CD dowiedziałem sie dopiero teraz wcześniej
korzystałem z Ultimate Boot CD który też był po angielsku szukałem do niego spolszczenia ale nie znalazłem wieć sam se je zrobiłem to samo zrobię z Hiren's Boot CD
Ostatnio zmieniony 26 sie 2007, 16:59 przez Mateuszm31, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zrobisz spolszczenie no chyba ze chce ci sie spolszczyc jakies 30 programów czy ile tam tego jest jak umiesz angielski na podstawowym informatycznym poziomie to spokojnie obsłużysz większość programów.
Chciało Ci się? To chyba zarąbiście dużo czasu zajmuje. Mnie by sie tam nie hchiałoMateuszm31 pisze:wieć sam se je zrobiłem to samo zrobię z Hiren's Boot CD
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
jakoś wyszło że miałem dużo wolnego czasu a tego tłumaczenie nie było dużo i tak tylko polowe przetłumaczyłem później stwierdziłem że jak umiem posługiwać sie tymi programami to poco mam tłumaczyć
a teraz zobaczę jak działa Hiren's Boot CD jak sie sprawdzi to Ultimate Boot CD pójdzie w odstawke
a teraz zobaczę jak działa Hiren's Boot CD jak sie sprawdzi to Ultimate Boot CD pójdzie w odstawke