[Szukam] Stron, na których można wykonać fotomontaż

Wszystko co związane z Internetem.

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 29 kwie 2008, 17:12

[Szukam] Stron, na których można wykonać fotomontaż

Witam. Krótka piłka - poszukuję stron, na których dodając swoje zdjęcie, wykonywany jest fotomontaż - dla przykładu twarz w paszczy krokodyla itp.
Chodzi mi przede wszystkim o strony o charakterze humorystycznym (ale inne propozycje również mile widziane, np: fotomontaż na bilbordzie, reklamie itp.).

Z góry dziękuję. ;)
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 19:11 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.

MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 29 kwie 2008, 18:33

Re: [Szukam] Stron, na których można wykonać fotomontaż

Photoshop może wszystko. :)
A tak BTW.
W nowszych sony ericssonach możesz wybrać opcję ramka :] robisz wtedy zdjęcie w ramce np. głowa w paszczy krokodyla...
M.in w K550i tak jest ale w innych też... nie wiem jak w innych markach, ale też powinna być taka opcja.
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 29 kwie 2008, 19:30

Re: [Szukam] Stron, na których można wykonać fotomontaż

W nowszych sony ericssonach możesz wybrać opcję ramka :] robisz wtedy zdjęcie w ramce np. głowa w paszczy krokodyla...
M.in w K550i tak jest ale w innych też... nie wiem jak w innych markach, ale też powinna być taka opcja.
Mam takowe bajery w komórce, ale niestety jakość jest niezadowalająca - najprawdopodobniej jest to wina lekko wysłużonej (czytaj: dość starej), jak na dzisiejsze standardy, mojej komórki, więc sobie odpuściłem.
Dlatego szukam takowych bajerków w Internecie, a że jestem pewien, że są (kiedyś koleżanka podrzuciła mi linka, niestety nie pamiętam adresu) pytam Was. :)
Photoshop może wszystko. :)

To powiedz mu, że chcę nowy komputer i aparat cyfrowy. ;)
Wiesz, ja chcę iść na łatwiznę, bo jestem wygodny ;-]. A tak na serio - jeśli na serio nie znajdę jakieś stronki z wykonywaniem fotomontażów, to będę chyba musiał wysilić się.
<Szuka w zawalonej szafie starego numeru Komputer Świata o fotomontażach>
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 19:31 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''