[Sterowanie] rFactor + Drift MOD.

Gotowe rozwiązania/porady najczęściej pojawiających się problemów z grami.
Tutaj musisz wyczuć tą grę. Delikatnie operować gazem i przy wyjściu z zakrętu nie dawać od razu gazu na maksa.gdy tylko wcisne wiecej gazu odrazu mnie obraca
Tego Drift Revolution to nie mam bo nawet tych torów nie mam. Pobieram wlasnie tego drift revo ale mam pobrac tylko te 2 czesci instal??Mikolaj. pisze:Jeśli masz zainstalowany rFactor Drift Revolution to TUTAJ masz setupy do driftowania. Z tego co widzę są one do dwóch torów: Autopolis i Euro-Ring
DLaczego? Ja gram na kierze.Mikolaj. pisze:po 5 minutach gry zrezygnowałem z tego moda
Co to jest?Mikolaj. pisze:Zdecydowanie wolę MMG 2007
Niezbyt lubię jeździć (w rFactor) zwykłymi samochodami, wole takie w których widzę przednie opony. Chociaż może kiedyś jak mi się będzie nudzić to sobie jeszcze pogram w Drift Revolution.maciek120 pisze:DLaczego?
Też gram na kierownicy (w sumie tutaj inaczej się nie da, bo gra na klawiaturze to nie jest przyjemność), wprawdzie moja kierownica już się trochę rozlatuje i powoli będę musiał kupić nową, ale da się grać.maciek120 pisze:Ja gram na kierze.
MMG 2007 to mod w którym możesz jeździć Formułą 1. Fizyka i samochody z sezonu 2007.maciek120 pisze:Co to jest?