Jak zerwac zaproszenie
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
• Strona 1 z 1
Przejde od razu do rzeczy - zaprosiłem na półmetek (polowinki xD) taką dziewczyne, niestety to było troche lekkomyślne i teraz stwierdzam ze jednak chciałbym isc z inną (zawiłe ). Czy macie może drodzy koledzy co powiedzieć tej pierwszej dziewczynie? Prosze o szybką pomoc
Re: Jak zerwac zaproszenie
Oj się wpakowałeś. Chyba nie masz innego wyjścia tylko jej powiedzieć prawdę. Że jednak wolałbyś iść z inną. Bo jakieś ściemnianie może być jeszcze gorsze w skutkach. Od razu ostrzegam będzie to baaaardzo trudne. Pewnie ją to rozzłości, a jak dziewczyny są wściekłe to już w ogóle jest amba. To jest mój pomysł i niestety nie widzę lepszego wyjścia, ale może ktoś inny będzie miał jakiś lepszy pomysł.
może powiedz że zapomniałeś że już się umówiłeś z kimś innym, albo powiedz że gdzieś musisz jechać i nie dasz rady
Myślisz że w to uwierzy?Raczej trochę wątpię.grzecho pisze:może powiedz że zapomniałeś że już się umówiłeś z kimś innym
Możesz spróbować gorzej jak się dowie prawdygrzecho pisze:powiedz że gdzieś musisz jechać i nie dasz rady
hehe... śledziks, ten pomysł to były moje pierwsze myśli... chyba tak zrobie... na litość ją wezme xD kwiatka kupie, może sie nie obrazi
[ Dodano: Nie 19 Paź, 2008 22:27 ]
Śledziks, nie chodzi o mnie - ja stresu miec nie bede, w sumie i tak jestesmy na stosunkach kolaga-koleżanka. Bardziej chodzi mi czy ona sie nie obrazi
[ Dodano: Nie 19 Paź, 2008 22:27 ]
Śledziks, nie chodzi o mnie - ja stresu miec nie bede, w sumie i tak jestesmy na stosunkach kolaga-koleżanka. Bardziej chodzi mi czy ona sie nie obrazi
A skoro tak to raczej nie powinna się odbrazić. Tak jak powiedziałeś kup kwiatka czy tam jakąś czekoladę, przeproś i nie powinno być problemuAdamo pisze:jestesmy na stosunkach kolaga-koleżanka. Bardziej chodzi mi czy ona sie nie obrazi
Super, pomogłeś mi, dzięki
[ Dodano: Pon 20 Paź, 2008 16:22 ]
heh, wszystko poszlo gladko Dzieki jeszcze raz
[ Dodano: Pon 20 Paź, 2008 16:22 ]
heh, wszystko poszlo gladko Dzieki jeszcze raz
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, 22:51 przez Adamo, łącznie zmieniany 1 raz.