Szukam info o zawartość najnowszego CD-Action
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
• Strona 1 z 1
czy jest możliwość sprawdzenia gdziekolwiek jaka będzie zawartość nowego CDA? nie chodzi mi tylko o te listopadowe ale w ogóle czy gdzieś zamieszczana jest taka informacja dotycząca tego czasopisma??
Czasem słońce, czasem deszcz... niestety zawsze piach prosto w oczy...
Re: Szukam info o zawartość najnowszego CD-Action
A może tak zerknąć na stronę lub forum magazynu CD-Action?
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, 12:06 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Szukam info o zawartość najnowszego CD-Action
Nie ma takiej możliwości, żadne pismo nie podaje z takim dużym wyprzedzeniem tego, co będziemy mogli poczytać, tudzież znaleźć na dołączonym coverku.
Za kilka dni (tak mi się wydaję - z reguły tydzień przed premierą) będą przecieki, które są organizowane na Forum czasopisma.
Swoją drogą warto zaglądać do tematu "Okazyjne ceny gier", w którym czasem (ostatnio rzadziej, bo nudzi mi się pisanie do siebie samego) aktualizuję to, co można znaleźć w kiosku.
Za kilka dni (tak mi się wydaję - z reguły tydzień przed premierą) będą przecieki, które są organizowane na Forum czasopisma.
Swoją drogą warto zaglądać do tematu "Okazyjne ceny gier", w którym czasem (ostatnio rzadziej, bo nudzi mi się pisanie do siebie samego) aktualizuję to, co można znaleźć w kiosku.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, 14:15 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''