Jak odinstalować Neostradę i modem ADSL?
Problem mam taki: jakieś 3 m-ce temu instalował mi gościu neostrade na moim laptopie DELL D430 (nie wiem czy to ma znaczenie ) niestety jakoś mu ta instalacja nie poszła no i ....w sumie to mi to nie działa. Chciałabym odinstalować sobie wszystko i neo i modem, ale nie umiem -
Próbowałam już na różne sposoby, ale jak tylko dam "odinstaluj'np. modem to mam tylko 'in progress... ' i tak może być i przez 3 dni i nic się nie zmienia, a przy odinstalowywaniu neo komp <font color=red><b>w ogóle</b></font> nie reaguje. Zachowuje sie tak jakby wogole nie dostał polecenia deinstalacji.
Chciałabym wszystko jeszcze raz odinstalować i sprówować zainstalowac ponownie. Czytałam gdzieś w necie ze to czasem pomaga. Poza tym przypuszczam, ze on podczas instalacji neo miał podpięty modem, a tam we wszelkich instrukcjach jest, że modem mam podpiąc dopiero jak sie neo zainstaluje i poprosi o modem.
UFF! tyle mojego.... naprawdę nic nie jestem już z tym wstanie zrobić. moja wiedza się wyczerpała.
Czy jest tu jakaś kolejność odinstalowywanie tego? np najpierw modem potem neo czy na odwrót? A może jeszcze jest jakiś inny haczyk?
Pomóżcie mi bo nie dam rady sama