[Pomocy]Spolszczenie Boxing Manager
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Siemanko ! mam grę Boxing Manager lecz po rusku więc chciałem zainstalować spolszczenie znalazłem na tej stronie spolszczenie na innych było podobne i wszyscy pisali ,że jest okey i ,że działa. Ściągam więc to spolszczenie wrzucam jak jest napisane [Wejść w główny folder---->Data------>tables okey wrzucam tam spolszczenie i nie działa] Dlaczego ?? ;/ wszystko tak jak powinno być a nie działa;/..
Odp: [Pomocy]Spolszczenie Boxing Manager
O to chodzi?
Boxing Manager to inaczej Boxsport Manager... Ale czy World Boxing Manager? Juz Sam nie wiem, czy to jedno i to samo
Jak widać jest to spolszczenie "amatorskie" i być może autor podczas edycji/przerabiania pliku coś "schrzanił"...
Trudno jest mi cokolwiek więcej wymysleć na ten temat...
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/forum/spolszczenie-world-boxing-manager-t16732.html?hilit=Boxing%20Manager
Jak widać jest to spolszczenie "amatorskie" i być może autor podczas edycji/przerabiania pliku coś "schrzanił"...
Trudno jest mi cokolwiek więcej wymysleć na ten temat...
To lipa ,a masz może link do innego spolszczenia?
Szukałem, ale jak już coś znalazłem, to było to samo, co już dawałem.
Nic innego, Ja osobiście nie mam .
Nic innego, Ja osobiście nie mam .
Re: [Pomocy]Spolszczenie Boxing Manager
Przepraszam że odkopuję ten temat, ale również szukam spolszczenie do tej gry inaczej też zwanej Boxsport Manager czy Worldwide Boxing Manager. Wiem że w necie jest spolszczenie, które niestety nie działa. Próbowałem też sam je edytować korzystając z zamieszonego tutoriala lecz nic nie wskórałem. Mam prośbę jak ktoś posiada inne działające spolszczenie lub sam coś stworzył ewentualnie ktoś znający się na temacie mógłby przeglądnąć te nie działające spolszczenie i może coś by skombinował żeby działało, byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję.