Władca Pierścieni: Bitwa o Śrudziemie 2 [ankieta] [opisy].
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: Władca Pierścieni: Bitwa o Śrudziemie 2 [ankieta] [opisy].
Gra przecudowna tak jak film i książki. Co do gry to piekna grafa, ciekawe pomysły, no i jest watek kampani z innych ksiazek tolkiena. Gra Super. Jakbys chciał pograc w to z nami na hamachi to zapraszam. Pisz na PW
grafa o.k muza o.k ras multum bydynki super ale brakuje mi w tej grze tego co miała bitwa o śródziemie 1. No ale ile można zdobywac helmowy jar albo minas tirith no i autorzy pokazali nam wojnę z dala od filmowej zawieruchy. Najbardziej to mi się podoba tworzenie bohatera i tryb Bitwa o Śródziemie
Gra bardzo dobra, dużo lepsza od jedynki, aczkolwiek brak mi w niej niektóych bitew z jedynki, bo zdecydowanie milej broniło mi się Minas Tirith czy Helmowego jaru, niż zdobywało Dol Guldur. Grafika soi na wysokim poziomie, muzyka znakomita, tylko wymagania sprzętowe i cena trochę psują ocenę ogólną gry.
Piszecie ze miło sie broniło twierdz takich jak Rogaty Gród czy białe Miasto. Ale przeciez to już było w jedyce to po co ma być w 2?? Jesli chcecie w 2 bronic tych twierdz to poszukajcie mapek do gry. ściagajcie np. Helms Deep movie versjon z
http://www.mevault.ign.com/
Na potyczce bedziecie bronic miasta i bedzie przychodzic armia jeszcze wieksza niz była w jedynce. Powodzenia
Druga część opowiada o tym co działo się na północy Śródziemia podczas Wojny o pierścień. więc gdzie tu Helmowy Jar?? Druga cześć gry jest oparta nie na filmie ani trylogii władca pierścieni tylko na pozotałych książkach i dopiskach Tolkiena. Wiec proszę was nie piszcie ze brak tu w kampani Minas... bo ta gra opowiada inną historię.
http://www.mevault.ign.com/
Na potyczce bedziecie bronic miasta i bedzie przychodzic armia jeszcze wieksza niz była w jedynce. Powodzenia
Druga część opowiada o tym co działo się na północy Śródziemia podczas Wojny o pierścień. więc gdzie tu Helmowy Jar?? Druga cześć gry jest oparta nie na filmie ani trylogii władca pierścieni tylko na pozotałych książkach i dopiskach Tolkiena. Wiec proszę was nie piszcie ze brak tu w kampani Minas... bo ta gra opowiada inną historię.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 13:59 przez welll1, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie najlepiej podobają się armie.
W niektórych strategiach można szkolić tylko jedną jednostkę(1 człowieka) w koszarach a tu aż niektórych ras można na raz szkolić 50 jednostek w jednych koszarach.
W niektórych strategiach można szkolić tylko jedną jednostkę(1 człowieka) w koszarach a tu aż niektórych ras można na raz szkolić 50 jednostek w jednych koszarach.
Bardzo dobra gra- tylko ma troche wymagań.
Muszę przyznać że bardzo spodobał mi się system budowy murów.
Muszę przyznać że bardzo spodobał mi się system budowy murów.
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
Wymagania żeczywiście małe nie są ale dla takiej gry warto się postarać o dobry sprzęt.
Nie chodzi mi o to że nie ma obrony tych miast ale nie ma misji, która rozgrywała by się z takim rozmachem jak tamte z jedynki. Zdobywaniu Rivendell siłami zła nie dużo do tego poziomu brakuje. Ale nie zmienia to faktu że gra i tak jest znakomita
Ja w jedynkę nie grałem wjęc nie wiem jakie tam są misję a w dwójce przeszłem całą kampanję siłami dobra i dla mnie te misje są super!
Super gra ale wg mnie pierwsza część jest lepsza od drugiej bo jest dłóższa i bardziej wciągająca bo gdzi można zanaleść bramę mordoru
Tutaj powątpiewam.boss7600 pisze:dłóższa i bardziej wciągająca
Mam wreszcie full wersje i się na niej zawiodłem. Fakt graf jest dobra ale bardziej podobałami się jedynka. Kampania w postaci historii losów bohaterów Śródziemia przedstawiona na mapie. To było coś. W dwójce jst mało misji w kampanich (niewiem czy zauważyliście , Czy tylko mi się zdaje czy w kampani dobra nie można grać ludźmi. )
Jedyny bajer to robienie własnych postaci i grafa no i jeszcze dobrze dopracowany tryb pojedynczych potyczek. Ale znowu w jedynce podobało mi się bardziej bo był poziom t ilość przejdzonych misji. Fajny jest fakt że jest kilka ras i każda rasa ma swoje własne odrębne budynki i jednostki (podoba mi się budowa murów i szyby kopalniane- Bardzo pomocne niekiedy ). Jest bardzo dużo postaci i wreszcie nowe niszczycielskie moce jak np trzesienie ziemi i spopielenie terenu.
Eh.. nie będe się rozpisywał bo miałbym dużo do pisania.
Mam nadzieje że Król Nazguli będzie dobry.
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
Ludzmi się nie gra bo na północy kraje nie były tak licznie zamieszkiwane przez ludzi i nie było tak wielkich państw jak Rohan czy Gondor. Fakt ze krótka kampania, ale co z tego. Jak macie neta to z kumplami mega gra się potyczki!! Możliwość zrobienia własnego bohatera który przy dobrych lotach nawet Saurona potrafi pokonać!! Wspólne misje z kumplami są duzo lepsze niz kampania. W jednyce tez ukonczyłem kazda kampanie na wszystkich poziomach i koniec nie grałem wiecej, poza netem. Oczywiście tez wyczekuje dodatku to gry!! Siły Angmaru i nowe jednostki to bedzie coś!!