Co sądzicie o Fifa 07??
Ogółem do bani.
Jeśli graliści to wyrzyjcie się w postach na tej grze!!
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Tak ale komentarz można zmienić na angielski,jednak wole PES 6 spobie spokojnie poczekamjakub1991 pisze:hmm....gra nie jest rewelacją, nie ma co się oszukiwać. Gra się nawet przyjemnia, ale fify nie można serwować jako "danie główne" lepiej pasuje jako "deser". Jak zwykle jest dużo błędów (komentarz to dno) ale czasem są nawet fajne akcje. Jeżeli ktoś chce kupić fife, to radze żeby tą kase wydać albo na PESa6, albo na inną produkcje EA, a mianowicie NHL. To chyba najlepsza seria elektryków
zgadzam sie grafika lekko tylko poprawiona tylko dlatego że wersja PC nie dostała nowego silnika Graficznego, mówisz że PES ma leprza grafike.... Pfffff zagraj se w Fife 07 na Xboxie 360Ta gra jest totalnie denna i głupia jak 06 i 06 WC. Grafika troszkę lepsza ale reszta jest totalnie do bani!!
komentarze nie są rewelacyjne ale to gra z 2007 roku to dopiero 2 komentarz szpaka do gier komputerowych.... każdy sie uczy na błędach a propos Zobaczymy jaki Rewelacyjny komentarz będzie miał PES wtedy będziemy Sie śmieli z PES... Gdybyś znał angielski to byś wiedział że w komentarzu ENG są błędy ale trudno ty tylko rozumiesz po polsku....a komentarze w stylu "użył głowy i to całkiem dosłownie" lub "kręci głową byle by sobie karku nie skręcił" są żałosne.
Dzieciaku ja nie twierdze, że Fifa jest lepsza czy gorsza... Co do schematyczności w fifie 06 zgadzam się Była schematyczność że głowa boli ale w tej... chciałbym widzieć jak robisz jaką akcje (chcesz możemy zagrać na Necie ja mogę hostować i pokarzesz mi tą schematyczność... i poziom.... założę się że nie grałeś wyżej niż początkującyTak to jest że jak sie nie umie grac w pro evo to fifa wydaje mu się lepsza bo łatwo bramkę strzelić, bo wszystko jest proste i schematyczne
Fifa 06 WC - Zrobiona została jako nie symulator tylko zrecznościówka sam producęt powiedział że tą gre robili by sie miło grało coś w stylu Tony howk'snaprawdę o niebo lepsza od 06 wc.
A Ty próbowałeś napisac "coś" mądrego ale niestety tym razem Ci na pewno nie wyszłokermit04 pisze:fifa prubuje przynajmiej być symulacją