[Uruchomienie] Gadu Gadu

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
Wiem jak miałem przez jakiś czas Linu<font color=red><b>ks</b></font>a to też tak robiłem. Jak sprawie sobie nowy dysk to zainstaluje Linu<font color=red><b>ks</b></font>a jako drugi system, ale na razie pomęczę się jeszcze tak jak jestbartekmp pisze:Ja na Ubuntu mam Kadu i czasem są problemy z serwerem GG (nieodpowiada), więc na stronie Kadu mam listę serwerów, wchodzę do ustawień i zmieniam adres serwera i już wszystko działa.
No oczywiście, przecież jak masz AQQ i korzystasz z sieci GG to podłączasz się do serwera Gadu-Gadu... Tu chodzi o to, aby skorzystać z innej sieci, która takich zwieszek nie ma. Ze swojej strony polecam Tlena.Robertinho pisze:PS. Nie łudźcie się, że jak zainstalujesz AQQ czy Tlena to gadu gadu od razu się włączy. Mam AQQ i robi mi się to samo. Na Tlenie też próbowałem.
Uprzedzam tylko żeby sobie przypadkiem nie pomyślał, że jak będzie miał inny komunikator to problemu nie będzie.Iwan pisze:
No oczywiście, przecież jak masz AQQ i korzystasz z sieci GG to podłączasz się do serwera Gadu-Gadu... Tu chodzi o to, aby skorzystać z innej sieci, która takich zwieszek nie ma. Ze swojej strony polecam Tlena.