Re: AQQ 2.0.1.50 - Oficjalne Wydanie
Pobierz banner killer
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
Kod: Zaznacz cały
http://www.stop-gg.yoyo.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=5
Kod: Zaznacz cały
http://www.stop-gg.yoyo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=11
Jeszcze nie zbanowano ani jednego alternatywnego komunikatora korzystającego z protokołu gg. Więc po co histeryzować?DDragon pisze:a wiecie że można zbanować kogoś w sieci GG za to że używa do tego celu innej aplikacji niż GG
Iwan ja mam wersję 2.0.1.50 i tam nie mam czegoś takiego żeby pod nickami były wyświetlane numery. Jest identycznie jak w gg tylko z takim bonusem że emotikonki są (w gg tyły zwykłe znaczki z klawiatury). Po prostu nick a troszkę niżej opis o ile jest. Z ciekawości zainstalowałem wersję 2.0.1.77 i mam tak samo jak we wcześniejszej (w sumie to ją zaktualizowałem więc może to dlatego). Może instaluj wcześniejszą wersję.Iwan pisze:pod każdym nickiem jest podany numer. Da się to jakoś wyłączyć?
Da się. Ze stronny aqq.eu albo aqq.komunikatory.pl mozęsz ściągnąć skiny. Mogą nieco pogorszyć stabilnosć, ale za to na pewno któryś usunie twoj problem.Iwan pisze:Da się to jakoś wyłączyć?
Ok, ustawiłem domyślny (wcześniej miałem Vista) i działa tak jak należy Dzięki.Norrisomania pisze:Da się. Ze stronny aqq.eu albo aqq.komunikatory.pl mozęsz ściągnąć skiny. Mogą nieco pogorszyć stabilnosć, ale za to na pewno któryś usunie twoj problem.
Program, Ustawienia, Zakładka Ogólne - Wyświetlaj emotki graficzneŚledziks pisze: Jest identycznie jak w gg tylko z takim bonusem że emotikonki są (w gg tyły zwykłe znaczki z klawiatury).
Podobno ma jeszcze wiecej lagów, ale może niektórzy spróbują . W tym temacie macie wszystkie błędy opisane, nowości, jak ściagnąć itp.
No wlaśnie opisałem, te stare są fajniejsze ale nie są podstawowe, poszukam czy da sie przestawić.Robertinho pisze:edynie co mi się nie podoba to emoty. Poszukam czy idzie dać te stare z 1.4. No ale powoli się przyzwyczajam.
Da się, po postu pobierz jakąś paczkę emotek z tego linku co dałem. Następnie wejdź w C:\Program Files\WapSter\WapSter AQQ\System\Shared\Themes\kompozycja\SmileysNorrisomania pisze:poszukam czy da sie przestawić.
PobierzCieszymy się, że możemy zaprezentować dzisiaj kolejną publiczną wersję komunikatora AQQ. Wersja 2.0.2, to przede wszystkim nowy system czatów - gdzie w prosty i przyjazny sposób zawarliśmy możliwość kontaktowania się wielu osób jednocześnie. Od teraz możecie rozmawiać z wieloma osobami w tym samym momencie, zakładać własne pokoje rozmów i po prostu dobrze się bawić w gronie przyjaciół. W nowej wersji wprowadziliśmy również wiele modyfikacji mających na celu zwiększenie stabilności i niezawodności komunikatora AQQ. Zapraszmy więc do pobrania jego najnowszej wersji!