szpon pisze:O ile pamiętam to w wersji stabilnej chyba nadal występuje ten denerwujący błąd Acces Violation.
Prawda. Co nowszą wersje próbują go wyeliminować, a w najnowszej ebcie chyba kłopot został kompletnie zażegnany.
szpon pisze:W stabilnej wersji w ogóle nie ma czatów. Błąd Acces Violation, zgadzam się, nareszcie go poprawili
Nie zrozumiałeś wypowiedzi. Chciałem powiedzieć że w BECIE poprawili jakość czatów, których w stabilce nie ma.
szpon pisze:A skąd wiesz, że akurat z AQQ, może z konnekta lub Tlenu hehe. Troszkę źle określiłeś, połowy to ono teraz nie ma opcji. Zerżnięte zostały zakładki i avatary
Staram się na bierząco śledzić rozwoje tych komunikatorów. To określenie "Połowę" było troche takie złowiercze

. Ale zapomniałęś wymienić, że skórka Vista, "Wyślij wycinek" itp. też prawdopodobnie zaczerpniete zostały z któregoś z komunikatorów (mój bląd, że nie wiem z którego, przypuszczam ze z AQQ ale Tlen też jest bogaty w funkcje

)
szpon pisze:Bo to jest bardzo wczesna beta, ale jak się spodziewać po Gadu-Gadu, dodadzą 5 opcji i finito. Niemal wszyscy cytuje (Maciek) użyszkodnicy nie umieją instalować wtyczek, stylów itd.
No wow. Pierwsza beta zwykle taka jest. Ja jednak patrze w ogólny rospis funkcji, można czesem znaleść na jakiś stronkach infromatycznych. Denerwuje mnie to ,że jak wyjdzie Finalka to bedzie wielka olaboga, bo to takie super, a ludzie o Tlenie, Aqq itp. nie słyszeli....
Śledziks pisze:Teraz jest bardzo trudno coś nowego wymyślić więc to normalne, że wiele takich samych rzeczy pojawia się w podobnych programach.
Jw, dlatego mnie to denerwuje, GG mogłaby przyciognąć czymś swoim, a skoro nie umie to niech chociaz nie zapożycza większosci pomysłów od innych....
Śledziks pisze:Używam wersji 2.0.1.50 i jeszcze nie miałem takiego błędu
Ciesz się, czasem trzeba ze 20x enterować żeby zniknął, czasem nie można czegoś zrobić.
Ja bym nie polecał tej stabilnej. Ta testowa ma znacznie więcej opcji i jest bardziej stabilniejsza.
Nywa ze i bety mają lepszą stabilnosć, co do opcji nie moge zbyt wiele powiedzieć, ale jeśli są tam te rzeczy, których mi zabrakło to ubóstwiam

Obudź w sobie CHUCKA NORRISA i naucz się od niego kopać prąd.