[Posiadam] Spolszczenie Alice: Madness Returns
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Cześć, fajnie, że powstaje jakiekolwiek spolszczenie a zwłaszcza cutscenki A e4nd, skoro to ty zajmujesz się UDK, to można zrobić w nim jakiegoś patcha do Alicji? Jest ona nieźle zbugowana, a nikt chyba jeszcze nie zrobił fanowskiego patcha, więc dlatego się pytam
Re: [Posiadam] Spolszczenie Alice: Madness Returns
Oczywiście nie został mi ten plik podesłany i jest 1/3 rozdziału pierwszego...
Ale dalej będę suszył głowę tej osobie, więc może końcu dośle. (Znam osobiście, więc wiem, że może to zrobić )
Ale dalej będę suszył głowę tej osobie, więc może końcu dośle. (Znam osobiście, więc wiem, że może to zrobić )
Co tak jakoś cicho się zrobiło? Już prawie miesiąc
Ponieważ mam egzaminy?
dzięki za odp.
Przepraszam was, że nie robię dalej, ale niestety aby dostać się do dobrego liceum muszę trochę podciągnąć oceny.
Ważne, że nie porzuciłeś
TheHumanitarnyPL, jak oceniasz swoją znajomość angielskiego ? Potrzebny ci translator ? Na kiedy planujesz przetłumaczenie wszystkich dialogów i nazw występujących w grze ?
Rozumiem, że z polskim językiem nie masz problemów i potrafisz układać poprawne zdania ?
Rozumiem, że z polskim językiem nie masz problemów i potrafisz układać poprawne zdania ?
Korzystanie ze słownika jest nieuniknione
(Jeszcze nie pożarłem wszystkich rozumów)
(Jeszcze nie pożarłem wszystkich rozumów)
Ostatnio zmieniony 17 lip 2014, 12:34 przez Regis, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakiś waleczny mąż zaoferował swą pomoc, zobaczymy czy coś potrafi ;D
W okolicach weekendu możecie spodziewać się aktualizacji
Mam nadzieję, że w tym roku uda ci się przetłumaczyć dialogi.
Nie sądzę, ale będę robił co w mojej mocy.
Cześć Jak tam to spolszczenie? Wiadomo już, kiedy będzie aktualizacja? A tylko ty tłumaczysz to spolszczenie, czy ktoś Ci pomaga? Ja bym chętnie pomógł, ale mój angielski jest niestety do niczego Trzymam kciuki za prace nad spolszczeniem
Witajcie ponownie.
No cóż, w wakacje nie miałem zbytnio czasu na spolszczanie, gdyż ciągle jakieś wyjazdy, ale teraz wracam do pracy.
Coś tam do przodu poszło, ale muszę sobie przypomnieć jak sklejało się pliki i robiło instalator.
Myślę, że zamiast aktualizacji zrobię po prostu łatkę, bo aktualnie rozbrajam jeden duży plik.
Powiem wam, że pisało do mnie 3 ludzi, którzy chwalili się swoimi osiągnięciami w języku angielskim, i jak dotąd żaden nie podesłał mi swoich plików (A podobno miały być gotowe na połowę sierpnia), więc pozdrawiam panów
W każdym razie, nie powiem wam w tym momencie, kiedy wyjdzie łatka, bo potem nigdy się nie umiem wyrobić w terminie.
Postaram się jak najprędzej.
Pozdrawiam fanów gry, którzy wiernie czekają xD
No cóż, w wakacje nie miałem zbytnio czasu na spolszczanie, gdyż ciągle jakieś wyjazdy, ale teraz wracam do pracy.
Coś tam do przodu poszło, ale muszę sobie przypomnieć jak sklejało się pliki i robiło instalator.
Myślę, że zamiast aktualizacji zrobię po prostu łatkę, bo aktualnie rozbrajam jeden duży plik.
Powiem wam, że pisało do mnie 3 ludzi, którzy chwalili się swoimi osiągnięciami w języku angielskim, i jak dotąd żaden nie podesłał mi swoich plików (A podobno miały być gotowe na połowę sierpnia), więc pozdrawiam panów
W każdym razie, nie powiem wam w tym momencie, kiedy wyjdzie łatka, bo potem nigdy się nie umiem wyrobić w terminie.
Postaram się jak najprędzej.
Pozdrawiam fanów gry, którzy wiernie czekają xD
Ostatnie zabiegi poprawcze i wypuszczamy łatkę
Łatka została wysłana do administracji, czyli teraz już tylko czekamy na publikację
Na kiedy planujesz przetłumaczyć wszystkie dialogi w tej grze ?
Nie mam pojęcia.
Wiem, że za tydzień / dwa będę miał cały 1 Chapter.
Wiem, że za tydzień / dwa będę miał cały 1 Chapter.
Jako, że admin od dłuższego czasu nie chce opublikować łatki, macie tutaj: