Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim na pokładzie

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj! ;)
W tym dziale nie są zliczane posty!

<<

Aq

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Aq » 1 paź 2013, 11:10

Re: Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim na pokładzie

Poczytaj Pan trochę a nie tylko TVN i GW.
Ostatnio zmieniony 1 paź 2013, 21:55 przez Aq, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

Maciek

Awatar użytkownika

Topic author

Administrator

Post autor: Maciek » 1 paź 2013, 12:00

Nie ukrywajmy, jako jeden z nielicznych Polaków przeczytałem całe raporty:
- rosyjskiej komisji MAK
- Komisji Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego

Przeczytałem tez całość zeznań kolegów Macierewicza:
- Jacka Rońdy
- Jana Obrębskiego
- Wiesława Bieniendy
...które w poprzednim poście opisałem.

Co z tego przeczytałeś Aq? Co się z tego dowiedziałeś i co polecasz jeszcze przeczytać? Chętnie przeczytam coś mądrego w wolnym czasie, jeżeli w ogóle coś takiego posiadasz.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

Aq

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Aq » 1 paź 2013, 15:24

Czekaj, czekaj. To ty byłeś tam, kiedy doszło do katastrofy? Czy może z ktoś z piszących te raporty był? A nie tam nie było nikogo, zero, null, niet.
Ostatnio zmieniony 1 paź 2013, 21:55 przez Aq, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Topic author

Administrator

Post autor: Maciek » 1 paź 2013, 15:55

Czekaj, czekaj, czy ty też masz jakąś obsesję Macierewicza nazywaną "pancerną brzozą"? Objawia się ona bezgraniczną WIARĄ w teorie spiskowe i nadmiernymi EMOCJAMI.
Najpierw każesz mi czytać: :padam:
Aq pisze:Poczytaj Pan trochę a nie tylko TVN i GW.
Następnie każesz mi uczestniczyć w katastrofie: :padam:
Aq pisze:To ty byłeś tam, kiedy doszło do katastrofy?
Nie, nie byłem zaproszony do samolotu przez kancelarię prezydencką. Czy kogoś to dziwi? ;)

A może teraz próbujesz powtarzać kolejne brednie Macierewicza, że rzekomo nikogo z piszących obydwa raporty nawet nie było na miejscu katastrofy? Kolejna brednia Macierewicza po pancernych brzozach, sztucznych mgłach, magnesach i po tym, że rzekomo polska nie posiada nawet żadnej oryginalnej czarnej skrzynki fizycznie w kraju.

Powtórzę pytanie:
Maciek pisze: Co z tego przeczytałeś Aq? Co się z tego dowiedziałeś i co polecasz jeszcze przeczytać? Chętnie przeczytam coś mądrego w wolnym czasie, jeżeli w ogóle coś takiego posiadasz.
Czy masz coś wartościowego do dodania w tym temacie, oprócz SPAMu który robisz? :offtopic:
Obrazek
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Topic author

Administrator

Post autor: Maciek » 14 paź 2013, 15:51

Aq pisze:Poczytaj Pan trochę a nie tylko TVN i GW.
Minęło trochę czasu, wezwałeś mnie do czytania, ale jednak żadnej lektury mi nadal nie dostarczyłeś. Szkoda, bo uwierzyłem, że coś mądrego miałeś do przeczytania, jednak pomyliłem się. :dobani: Aq dlaczego wstydzisz się teraz swoich wypowiedzi?

Kabaretonu* Macierewicza ciąg dalszy! :D :ok:
Tym razem pojawiło się coś, co dorównało sklejaniu samolotów zabawkowych przez jednego z "ekspertów" Macierewicza! :super:
Macierewicz pokazuje dziennikarzom zdjęcie mające przedstawiać skrzydło samolotu i stanowiące rzekomy dowód na wybuch. Twierdzi, że zdjęcie pochodzi z raportu MAK, a samo zdjęcie "ktoś zostawił mu przed drzwiami na wycieraczce" :rotfl: . Dziennikarze dosyć szybko przeglądają zdjęcia zamieszczone w raporcie MAK i okazuje się, że nie ma tam takiego zdjęcia (raport MAK został w całości opublikowany w internecie). Poszukiwania trwają dalej... zdjęcie odnajduje się w końcu na rosyjskim blogu ("Vlada-Igoreva"), gdzie właściciel tego bloga opisuje po co je przerobił w programie graficznym. Także ostatecznie zdjęcie okazuje się falsyfikatem. Macierewicz współpracuje z Rosjanami? ;)

Coś mądrego do poczytania:
Oświadczenie zespołu Macieja Laska
"Zespół parlamentarny A. Macierewicza wykorzystuje sfałszowane materiały dla poparcia swoich hipotez "

Kod: Zaznacz cały

https://redir.atmcdn.pl/https/o2/tvn/web-content/m/p1/f/33ebd5b07dc7e407752fe773eed20635/c68cf670-30e9-11e3-ad8a-0025b511229e.pdf
Ostatnio zaciekawiło mnie pytanie ile mogło kosztować dotychczasowe funkcjonowanie zespołu "ekspertów" Macierewicza, który nic nie osiągnął oprócz ośmieszania Polaków na arenie międzynarodowej, ale może jeszcze coś śmiesznego osiągnie? Niestety trudno to sprawdzić.

*byłby to na prawdę zabawny kabareton gdyby nie fakt, że ponad 30% wyborców wierzy w te brednie, przez co jest to bardziej strasznie niż śmieszne.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 16:26 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: literówki
Obrazek
<<

Mikolaj.

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Mikolaj. » 16 paź 2013, 18:18

Maciek pisze:Ostatnio zaciekawiło mnie pytanie ile mogło kosztować dotychczasowe funkcjonowanie zespołu "ekspertów" Macierewicza
Chyba nie tak dużo, skoro do konferencji używają bezpłatnego Skypa.
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |