[Posiadam] Spolszczenie Alice: Madness Returns
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Re: [Posiadam] Spolszczenie Alice: Madness Returns
Spolszczenie wraz z najnowszą łatką jest już na stronie głównej:
http://www.portal24h.pl/pobierz/detale/ ... turns.html
http://www.portal24h.pl/pobierz/detale/ ... turns.html
Żeby nie było, powyższa łatka jest już z instalatorem, który działa na x86 i x64, więc można pobierać.
A co do Chapteru pierwszego prawie cały spolszczony, więc wrzucę w przyszłym tygodniu.
Tylko nie jestem specem w robieniu instalatorów, więc prawdopodobnie dam wam pliki i będziecie musieli sobie wrzucić
A co do Chapteru pierwszego prawie cały spolszczony, więc wrzucę w przyszłym tygodniu.
Tylko nie jestem specem w robieniu instalatorów, więc prawdopodobnie dam wam pliki i będziecie musieli sobie wrzucić
(cenzura), znowu obiecałem coś i ciężko będzie dotrzymać słowa, bo kurczę zostało mi ok. 15 zdań których nie potrafię zrozumieć
Ale jak mój kumpel będzie miał chwilę to poproszę o konsultacje ;D
Ale jak mój kumpel będzie miał chwilę to poproszę o konsultacje ;D
Uwaga! Uwaga!
Spalił mi się komputer!
Nie wiem kiedy uzbieram na nowy, więc może być słabo z tym spolszczeniem. ;__;
Spalił mi się komputer!
Nie wiem kiedy uzbieram na nowy, więc może być słabo z tym spolszczeniem. ;__;
Kurczę, same problemy są ze spolszczeniem Alice
Dobra, sytuacja jest opanowania
Posiedziałem sobie z 3h nad tym spolszczeniem i jestem pod wrażeniem własnego optymizmu na temat "15 zdań do spolszczenia" ;D
W każdym razie po mojej skromnej korekcie do spolszczenia zostało 13,5 zdania. (Tym razem policzone).
Byłoby miło uzyskać jakąś konsultacje co do tych zdań.
(Oczywiście jeżeli ktoś się zna)
Posiedziałem sobie z 3h nad tym spolszczeniem i jestem pod wrażeniem własnego optymizmu na temat "15 zdań do spolszczenia" ;D
W każdym razie po mojej skromnej korekcie do spolszczenia zostało 13,5 zdania. (Tym razem policzone).
Byłoby miło uzyskać jakąś konsultacje co do tych zdań.
(Oczywiście jeżeli ktoś się zna)
Spojrzałem wczoraj i przeżyłem szok.
Pozostał jeszcze jeden plik do spolszczenia, ale pracowałem nad nim od 7 i przed chwilą skończyłem.
Teraz już oficjalnie Chapter 1 jest całkowicie spolszczony!
Jutro postaram się dla was nagrać Gameplay z 1 chapteru.
Spolszczenie waży ok. 1GB.
No i to tyle
Pozostał jeszcze jeden plik do spolszczenia, ale pracowałem nad nim od 7 i przed chwilą skończyłem.
Teraz już oficjalnie Chapter 1 jest całkowicie spolszczony!
Jutro postaram się dla was nagrać Gameplay z 1 chapteru.
Spolszczenie waży ok. 1GB.
No i to tyle
Dobra, spolszczenie dostępne jest tylko na http://www.chomikuj.pl/TheXProLogi.
(Oczywiście do czasu, aż admin nie doda poprawki )
(Oczywiście do czasu, aż admin nie doda poprawki )
Brywieczór. Akurat dziś miałam chęć na ponowne zagranie w AMR, ale tym razem z polskimi napisami. Szukając wśród zlepek słów z translatora trafiłam tu - na premierę właściwie!
Szczerze szanuję i podziwiam pracę wszystkich, którzy przysłużyli się do wydania tego tłumaczenia, ale i ja chciałabym też pomóc. Nie znam się na stronie technicznej spolszczeń, ale z angielskim u mnie nie najgorzej..
Reasumując - nie przydałaby się Wam jeszcze jedna osoba tłumacząca?
Szczerze szanuję i podziwiam pracę wszystkich, którzy przysłużyli się do wydania tego tłumaczenia, ale i ja chciałabym też pomóc. Nie znam się na stronie technicznej spolszczeń, ale z angielskim u mnie nie najgorzej..
Reasumując - nie przydałaby się Wam jeszcze jedna osoba tłumacząca?
Oczywiście, że by się przydała.
Dodatkowa głowa zawsze się przyda
Wyślij na PM jakiś kontakt.
Dodatkowa głowa zawsze się przyda
Wyślij na PM jakiś kontakt.
Hehe
Nie chce zapeszać, ale zapewne już niebawem będziecie mogli spodziewać się Chapteru drugiego i sporej korekty do pierwszego
(Ma to wiele wspólnego z użytkowniczką masmix, która dołączyła do mojej (do tej pory jednoosobowej) ekipy)
Nie chce zapeszać, ale zapewne już niebawem będziecie mogli spodziewać się Chapteru drugiego i sporej korekty do pierwszego
(Ma to wiele wspólnego z użytkowniczką masmix, która dołączyła do mojej (do tej pory jednoosobowej) ekipy)
Poprawka do Chapteru 1 gotowa, ale wyjdzie razem z Chapterem 2.
Ja kończę pracę nad tym spolszczeniem w tym miejscu ze względu na to, że GameSub zaoferowało się, że spolszczenie dokończą
Tak, więc AMR zostanie spolszczona przez profesjonalistów.
Przykro mi oddawać projekt, no ale nie ma się co oszukiwać, przetłumaczą to dużo lepiej, a jak to mówią najważniejszy jest efekt
W każdym razie dziękuję ludziom, którzy mnie wspierali
Mianowicie:
e4nd - Dzięki niemu uzyskałem dostęp do plików.
masmix - Wielka pomoc przy spolszczaniu.
Artur Bojko - Wkład w stworzenie łatki do spolszczenia
Serdecznie dziękuję za współpracę i okazaną pomoc!
Jesteście super!
Pozdrawiam
TheHumanitarnyPL
Tak, więc AMR zostanie spolszczona przez profesjonalistów.
Przykro mi oddawać projekt, no ale nie ma się co oszukiwać, przetłumaczą to dużo lepiej, a jak to mówią najważniejszy jest efekt
W każdym razie dziękuję ludziom, którzy mnie wspierali
Mianowicie:
e4nd - Dzięki niemu uzyskałem dostęp do plików.
masmix - Wielka pomoc przy spolszczaniu.
Artur Bojko - Wkład w stworzenie łatki do spolszczenia
Serdecznie dziękuję za współpracę i okazaną pomoc!
Jesteście super!
Pozdrawiam
TheHumanitarnyPL
Ojeju jak super, że się tym zajęliście! Tak właściwie to dzięki wam GameSub zainteresowało się tym tematem ^^
Wiadomo chociaż gdzie można śledzić postępy w tłumaczeniu?
Co z tym 2 chapterem który już zrobiliście(robiliście)? Tak po prostu po tej ofercie rzuciliście wszystko czy może jest szansa na dostaniu waszej końcowej roboty? Zawsze powtarzam, że lepiej mieć więcej niż mniej jeżeli jest to możliwe ^^
Wiadomo chociaż gdzie można śledzić postępy w tłumaczeniu?
Co z tym 2 chapterem który już zrobiliście(robiliście)? Tak po prostu po tej ofercie rzuciliście wszystko czy może jest szansa na dostaniu waszej końcowej roboty? Zawsze powtarzam, że lepiej mieć więcej niż mniej jeżeli jest to możliwe ^^
Prawdopodobnie wezmą się za nią w styczniu, gdyż mają jeszcze jeden projekt do skończenia.
Ja również czekam na to z niecierpliwością ;p
Ja również czekam na to z niecierpliwością ;p
Może w styczniu, a może nie (niby jak skończą Castlevanię). A jeśli się wezmą to wątpię, że zrobią spolszczenie szybciej niż w pół roku.
To i tak szybciej niż ja