Macie drugą połowe ??

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj! ;)
W tym dziale nie są zliczane posty!

<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 cze 2006, 18:51

Macie drugą połowe ??

Tak jak w temacie. Macie chłopaka/dziewczyne

<<

ziemniak1600

Post autor: ziemniak1600 » 16 cze 2006, 19:33

Re: Macie drugą połowe ??

Jeszcze niemam ale mam pewna laske na oku:)
<<

adrian623

Post autor: adrian623 » 16 cze 2006, 19:48

na oku była, blisko była i wyjechała :(
<<

Piotrek_L

Wysoko zaawansowany

Post autor: Piotrek_L » 16 cze 2006, 20:00

Niestety nie :( . Miałem jedną na oku, ale wybrała innego... :(
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 cze 2006, 20:21

Niestety nie . Miałem jedną na oku, ale wybrała innego...
adrian623 pisze:na oku była, blisko była i wyjechała
ziemniak1600 pisze:Jeszcze niemam ale mam pewna laske na oku:)
To widze że chłopaki z forum coś ciężko z laskami, ja miałem niedawno ale zerwała :/ Teraz kręce się koło takiej jednej, może coś z tego będzie :ok:
Życze wam powodzenia
<<

zioomus

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: zioomus » 16 cze 2006, 21:35

ja mam swą drugą połowe Znakomicie się uzupełniamy :]
Zapraszam do mojej galerii :)
<<

Ramiro Cruz

Post autor: Ramiro Cruz » 16 cze 2006, 21:39

Ja się nieuzupełniam znakomicie z moją połową bo jej niemam(no patrząc na mnie to niejest dziwne)! :chytry:

Tak na boku czy nieuważacie że tak sięwiazać w wieku 12-15 lat to niezawszcześnie. Jedna wpadka i już po was(szczególnie 15 i w zwyż)!? :P
Ostatnio zmieniony 16 cze 2006, 21:42 przez Ramiro Cruz, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 cze 2006, 21:49

Ramiro Cruz pisze:Tak na boku czy nieuważacie że tak sięwiazać w wieku 12-15 lat to niezawszcześnie. Jedna wpadka i już po was(szczególnie 15 i w zwyż)!?
hmmm..... tu można się zgodzić i nie zgodzić. Zależy jak kto się dobierze, jedni przetrzymują wiele, mój kumpel z klasy chodzi z dziewczyną 2,5 roku, ale to ci*ta i nawet się z nią nie całował, nie mówiąć o czymś więcej, zawsze się z niego śmiejemy że taki z niego ogier. Ale to już zależy od natury :rotfl:
<<

Adamo

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Adamo » 16 cze 2006, 21:57

A ja narazie jestem samowystarczalną jednostką. W szkole średniej sobie poszukam :D
<<

zioomus

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: zioomus » 16 cze 2006, 22:01

Cżyżbym tylko miał swą drugą połowe??(Widać po ankiecie)
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 cze 2006, 22:04

zioomus pisze:Cżyżbym tylko miał swą drugą połowe??(Widać po ankiecie)
Póki co to ty tylko masz dziewczyne, no i ja kręce ale to się nie liczy
<<

Nivener

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Nivener » 16 cze 2006, 22:12

Z posiadania Laską są same problemy... musimy poświęcać im dużo czasu i uwagi, kupowac jakies bzdety i słuchac ich :/ A najgorsze że jak coś sie stanie to wszystko zwalą na Ciebie!!(np. dziecko :rotfl: )
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 cze 2006, 22:14

Mroczny pisze: A najgorsze że jak coś sie stanie to wszystko zwalą na Ciebie!!(np. dziecko )
O ja jeb*e. Tym mnie rozwaliłeś hahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl: Normalnie nie moge. No ale masz racje, najpierw same dadzą a potem wszystko na nas, ehhh....życie
<<

zioomus

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: zioomus » 16 cze 2006, 22:16

Mroczny, to niejest zupełnie tak jak mówisz...
Raz na tydzień można się spotkać wycałować zjeść coś razem pospacerować iść do kina itp. ale to niecodziennie :] Kobiety niepotrzebują dużo uwagi one wolą być dowartościowane(uff ale długie słowo)
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 cze 2006, 22:16

Adamo pisze:A ja narazie jestem samowystarczalną jednostką.
Czy to znaczy że "ręczny" ?? lol
<<

matimdc

Post autor: matimdc » 16 cze 2006, 23:11

Z posiadania Laską są same problemy... musimy poświęcać im dużo czasu i uwagi, kupowac jakies bzdety i słuchac ich A najgorsze że jak coś sie stanie to wszystko zwalą na Ciebie!!(np. dziecko )
Ja mam laske i wcale tak nieuwazam owszem musisz im poswiecac casz ale mi wystacza go i dla laski i dla kumpki i na szkole ale z tym ostatnim to niepotrzebuje duzo :) a co do problemow to wiadomo zawse sa ale dla jednego problemem może byc np ze nie ma laski a jak juz ja masz to staraj robic sie tak zeby ich nie bylo.I ja chodze z laska dla ktorej nie licza sie prezenty itp ja jej kupuje tylko na jakas okazje ale ona tez nie pozostaje mi dluzna i jak mam np urodzinki to tez od niej cos dostaje i jakos leci a wogole twoja wypowiedz "z posiadaniem laski" mozna wywnioskowac ze ty je traktujesz jak jakas rzecz :kwasny:
<<

serek.Lubin

Post autor: serek.Lubin » 16 cze 2006, 23:16

wedłóg mnie to jest głupi temat niedłógo ktoś założy temat czy masz w lodówce masło i mleko

co do tematu wole mieć wiele przyjaciułek i koleżanek ;) bo wtedy <font color=red><b>nie ma</b></font> kłopotów i na to samo wychodzi wiec poco sobie szarpać nerwy :cool:
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 17 cze 2006, 09:23

serek.Lubin pisze:wedłóg mnie to jest głupi temat niedłógo ktoś założy temat czy masz w lodówce masło i mleko
serek.Lubin, łaśnie a masz w lodówce masło i mleko ?? Ja nie mam mleka, zaraz musze iść do sklepu :rotfl:
<<

stand_up

Post autor: stand_up » 17 cze 2006, 12:19

a ja miałem tylko ze mną zerwała nie dawno :] Miałem taką jedną na oku ale nie wyszło z tego nic...teraz mam na oku taką laske :D i dotego jesteśmy coraz bliżej :D
<<

mad_prince

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: mad_prince » 8 cze 2007, 21:15

a ja ze swoją jestem od ponad roku (15,5 miecha) i jest fajnie. Znamy się od 4-ech lat, chodziliśmy to tej samej klasy w liceum. Lubię jej kupowac rózne prezenty, chociaż ona tego nie chce, bo źle się czuje, jak na nią wydaję, ale tam jakis dobiazg do 5 pln to żaden koszt przecież, a ja lubie jak ma ucieszony ryjek :)

Kod: Zaznacz cały

<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
"ignorancja częściej jest przyczyną pewności siebie niż wiedza" - Darwin