Macie drugą połowe ??
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Re: Macie drugą połowe ??
Jeszcze niemam ale mam pewna laske na oku:)
na oku była, blisko była i wyjechała
Niestety nie . Miałem jedną na oku, ale wybrała innego...
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
Niestety nie . Miałem jedną na oku, ale wybrała innego...
adrian623 pisze:na oku była, blisko była i wyjechała
To widze że chłopaki z forum coś ciężko z laskami, ja miałem niedawno ale zerwała Teraz kręce się koło takiej jednej, może coś z tego będzieziemniak1600 pisze:Jeszcze niemam ale mam pewna laske na oku:)
Życze wam powodzenia
ja mam swą drugą połowe Znakomicie się uzupełniamy
Zapraszam do mojej galerii
Ja się nieuzupełniam znakomicie z moją połową bo jej niemam(no patrząc na mnie to niejest dziwne)!
Tak na boku czy nieuważacie że tak sięwiazać w wieku 12-15 lat to niezawszcześnie. Jedna wpadka i już po was(szczególnie 15 i w zwyż)!?
Tak na boku czy nieuważacie że tak sięwiazać w wieku 12-15 lat to niezawszcześnie. Jedna wpadka i już po was(szczególnie 15 i w zwyż)!?
Ostatnio zmieniony 16 cze 2006, 21:42 przez Ramiro Cruz, łącznie zmieniany 2 razy.
hmmm..... tu można się zgodzić i nie zgodzić. Zależy jak kto się dobierze, jedni przetrzymują wiele, mój kumpel z klasy chodzi z dziewczyną 2,5 roku, ale to ci*ta i nawet się z nią nie całował, nie mówiąć o czymś więcej, zawsze się z niego śmiejemy że taki z niego ogier. Ale to już zależy od naturyRamiro Cruz pisze:Tak na boku czy nieuważacie że tak sięwiazać w wieku 12-15 lat to niezawszcześnie. Jedna wpadka i już po was(szczególnie 15 i w zwyż)!?
A ja narazie jestem samowystarczalną jednostką. W szkole średniej sobie poszukam
Cżyżbym tylko miał swą drugą połowe??(Widać po ankiecie)
Póki co to ty tylko masz dziewczyne, no i ja kręce ale to się nie liczyzioomus pisze:Cżyżbym tylko miał swą drugą połowe??(Widać po ankiecie)
Z posiadania Laską są same problemy... musimy poświęcać im dużo czasu i uwagi, kupowac jakies bzdety i słuchac ich A najgorsze że jak coś sie stanie to wszystko zwalą na Ciebie!!(np. dziecko )
O ja jeb*e. Tym mnie rozwaliłeś hahahahaha Normalnie nie moge. No ale masz racje, najpierw same dadzą a potem wszystko na nas, ehhh....życieMroczny pisze: A najgorsze że jak coś sie stanie to wszystko zwalą na Ciebie!!(np. dziecko )
Mroczny, to niejest zupełnie tak jak mówisz...
Raz na tydzień można się spotkać wycałować zjeść coś razem pospacerować iść do kina itp. ale to niecodziennie Kobiety niepotrzebują dużo uwagi one wolą być dowartościowane(uff ale długie słowo)
Raz na tydzień można się spotkać wycałować zjeść coś razem pospacerować iść do kina itp. ale to niecodziennie Kobiety niepotrzebują dużo uwagi one wolą być dowartościowane(uff ale długie słowo)
Czy to znaczy że "ręczny" ?? lolAdamo pisze:A ja narazie jestem samowystarczalną jednostką.
Ja mam laske i wcale tak nieuwazam owszem musisz im poswiecac casz ale mi wystacza go i dla laski i dla kumpki i na szkole ale z tym ostatnim to niepotrzebuje duzo a co do problemow to wiadomo zawse sa ale dla jednego problemem może byc np ze nie ma laski a jak juz ja masz to staraj robic sie tak zeby ich nie bylo.I ja chodze z laska dla ktorej nie licza sie prezenty itp ja jej kupuje tylko na jakas okazje ale ona tez nie pozostaje mi dluzna i jak mam np urodzinki to tez od niej cos dostaje i jakos leci a wogole twoja wypowiedz "z posiadaniem laski" mozna wywnioskowac ze ty je traktujesz jak jakas rzeczZ posiadania Laską są same problemy... musimy poświęcać im dużo czasu i uwagi, kupowac jakies bzdety i słuchac ich A najgorsze że jak coś sie stanie to wszystko zwalą na Ciebie!!(np. dziecko )
wedłóg mnie to jest głupi temat niedłógo ktoś założy temat czy masz w lodówce masło i mleko
co do tematu wole mieć wiele przyjaciułek i koleżanek bo wtedy <font color=red><b>nie ma</b></font> kłopotów i na to samo wychodzi wiec poco sobie szarpać nerwy
co do tematu wole mieć wiele przyjaciułek i koleżanek bo wtedy <font color=red><b>nie ma</b></font> kłopotów i na to samo wychodzi wiec poco sobie szarpać nerwy
serek.Lubin, łaśnie a masz w lodówce masło i mleko ?? Ja nie mam mleka, zaraz musze iść do sklepuserek.Lubin pisze:wedłóg mnie to jest głupi temat niedłógo ktoś założy temat czy masz w lodówce masło i mleko
a ja miałem tylko ze mną zerwała nie dawno Miałem taką jedną na oku ale nie wyszło z tego nic...teraz mam na oku taką laske i dotego jesteśmy coraz bliżej
a ja ze swoją jestem od ponad roku (15,5 miecha) i jest fajnie. Znamy się od 4-ech lat, chodziliśmy to tej samej klasy w liceum. Lubię jej kupowac rózne prezenty, chociaż ona tego nie chce, bo źle się czuje, jak na nią wydaję, ale tam jakis dobiazg do 5 pln to żaden koszt przecież, a ja lubie jak ma ucieszony ryjek
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"