Re: Co sądzicie o Fifa 07??
Pozdrawaim!
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
U mnie na GF 4 mx ruszają sie wolniej ale u znajmego na radku 9800 smiga jak trza.bart12345 pisze:Zawodnicy w PES'ie poruszaja sie jak muchy w smole
PES nie jest gra do której siadziesz i umiesz grac. Trzeba troche pocwiczyc i sie sporo nameczyc, a na początku nawet kazdy udany wslizg (!) daje satysfakcje. Dopiero pozniej strzały, drygling, dosrodkowania, wolne itp.bart12345 pisze:a o strzalach juz lepiej nie pisac
hehe jak sie przesiada z fify gdzie pierdykniesz i strzał co najwyzej o metr minie bramke to tak bywa. No ale przeciez na meczach pilkarze zawsze trafiają minimalnie obok bramki prawda?bart12345 pisze:Gralem Lyonem bieglem Juninho i wbieglem w obreb 16, ba bylem juz nawet przed sama piatka i strzelilem zal pisac ale tak kopnal, ze pilka poleciala jakies chyba ze 100 metrow nad bramka
oczywiscie ze sie zmianiło i to duzo. Wygląd zawodników, murawy, stadiony itdbart12345 pisze:A i slavoy napisal, ze w fifie grafa sie nie zmienia, ba a nawet jest gorsza, to wlacz PES'a i napisz mi pozniej, co sie zmienilo pod katem graficznym w PES'ie, ok
['] własnie o to chodzi. To jest miód tej gry! Nie od razu Rzym zbudowano. Powiedz mi jaka jest przyjemnosc grania dobra druzyną i wygrywania wszystkiego jak leci? Lepiej od podstaw robic swoją druzyne, mozolnie zbierac pieniądze, zeby w koncu cieszyc sie zfinalizowanym transferem.bart12345 pisze:A kariera w PES'ie to dla mnie to zenada, jak mozna wymyslec sobie zawodnikow
[']bart12345 pisze:Zurawski na pudelku to tez jest smiechu warte, ten drewniak, co nic nie pokazuje w pilce noznej jest na okladce gry.
No i powiedz mi: na kij mi spec? Sam chce sobie znajdowac piłkarzy bo to ja jestem trenerem, wiec po co mi szperaczbart12345 pisze: ze tam tez jest takie cos jak wyszukiwanie talentow, nawet mozna speca od tego wynajac, im lepszy spec tym lepszey talent znajdzie
Już to widze... napisz do mnie na GG 2015660 i zagramy przez sieć i zobaczymy czy jesteś doskonałe dziecko w FifeW FIFIE wygrywam na klasie światowej po 7:0 z Barceloną i mnie to nie satysfakcjonuje
No, to ładniewraibel pisze:fifke ściągnałem ze eMula
Podobnej?Piki pisze:ale nie o innej grze o podobnej tylko tematyce.
PES 6 jest najlepszą grą PIŁKARSKĄ , a nie grą roku .bart12345 pisze:wmowic kazdemu kto woli grac w Fife, ze PES jest najlepsza gra rok
Taaa...MasterOfStreet pisze:-drybling
Oż lol.MasterOfStreet pisze:-jest więcej rodzai zagrań
PES :MasterOfStreet pisze:Podstawowa cecha fify oraz innych gier które wydaje EA są licencje na nazwiska itd
Do szkoły , do szkoły.bart12345 pisze:wogole
A moje zdanie jest takie ze Ziemia jest kwadratowa! Tego tez nie zmienisz bo takie jest moje zdanie, mimo ze masz w pełni obalające to argumenty.bart12345 pisze:dla mnie PES jest smieszny i nikt tego nie zmieni
Możesz mieć swoje zdanie, ale jeżeli je masz to potrafisz podac jakieś argumenty (wiem że Ty podałes w innych postach, ale to jest przesłanka do dzieciaków którzy argumentują: "bo tak!")bart12345 pisze:Wiekszosc twierdzi ze PES jest lepszy, ale ja twierdze co innego i to jest moje zdanie!
Hitlerowi też wiele rzeczy nie dało się wytłumaczyć bo miał takie samolubne podejście I co narobił?bart12345 pisze:dla mnie PES jest smieszny i nikt tego nie zmieni