Jak często kupujesz oryginalne gry???
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Re: Jak często kupujesz oryginalne gry???
Ja jak wyrwę jakiś tytuł fajny to podczas każej wizyty w TESCO (19,99 ) więc na półce mam trochę gier z serii extra klasyka
Ja kupuje często mam troche orginałów:Colin 1,2,3,4 Gothic 1,2,Soldiers Ludzie Honoru,Toca race Driver 1 i 2,Gta 2 i inne,nieche mi się wymieniać trochę tego jest.
A ja mieszkam w strasznej dziurze i wyobraźcie sobie że u mnie prawie nikt nie kupuje oryginałów i nawet nie ma zamiaru. Ja oczywiście zaznaczyłem pierwszą opcję. Osobe kupującą oryginalną grę można było spotkać jakieś 4 lata temu jak chodziły plotki że piratyu psują cały komputer.
Znajdzie sie troche gier oryginalnych z XK i z czasopism o ile to sie uznaje za oryginały:) Ale tak ze sklepu to juz nie pamietam kiedy ostatnio kupiłem gre.
Nom, raczej to oryginały bo w końcu to kupiłeś legalnie a nie na bazarku u Andriijawelll1 pisze:Znajdzie sie troche gier oryginalnych z XK i z czasopism o ile to sie uznaje za oryginały:)
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, 22:50 przez stand_up, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego co narazie widze to jednak z większość z tych którzy zagłosowali jednak sięga po oryginały! Niejest jeszcze tak źle...
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2006, 22:20 przez Ramiro Cruz, łącznie zmieniany 1 raz.
Buhahaha, co za temat, no ramiro ty chyba już sam wiesz, kogo chcesz wyprzedzić [nie bede mowil nicka] w zakladaniu glupich tematow, bo wypowiadając sie na nim przyznajecie sami, że macie piraty, bo w temacie jakie gry przeszliscie wymieniacie z 20 gier, tak więc skąd je macie ? Ściągacie czy ze stadionu ?...
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
to sprawa prywatna każdego człowieka ile ma Orygnaiłów a ile Piratów A temat jak najbardziejYakoob pisze:tak więc skąd je macie ? Ściągacie czy ze stadionu ?...
Ściągamy a co??Yakoob pisze:Ściągacie czy ze stadionu ?...
No i się drugi raz z stand_up'em, zgodze. W ogóle ostatnio chłopak zmądrzał, nie spamuje i nie sapie do każdego. Obym tylko go nie spłoszył.stand_up pisze:A temat jak najbardziej
stand_up, to tak samo jakby złodziej na rozprawie sądowej w jego sprawie kradzieży powiedział, że to jego prywatna sprawa, że okradł jubilera i sprzedal za granice i to że jest jak najbardziej ok... zastanow sie najpierw zanim cos napiszesz...
Mat, musze to przyznac, zawiodlem sie na Tobie...
Mat, musze to przyznac, zawiodlem sie na Tobie...
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2006, 16:06 przez Yakoob, łącznie zmieniany 1 raz.
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
Ja kupuję gazety z grami I dla mnie to orygnaiłki
Nie to nie to samo bo na rozprawie Sądowej musi mówić prawde i tam sa ludzie, którym musi mówic prawde. Jeśli tego nie zrobi to czekaja go konsekwencje. A tu to czy powie czy nie to jego prywatna sprawa. Wiem bo pracuje w SądzieYakoob pisze:stand_up, to tak samo jakby złodziej na rozprawie sądowej w jego sprawie kradzieży powiedział, że to jego prywatna sprawa
No trudno. Ja wyznaje zasadę że skoro piractwo jest wszędzie i u każdego (u Ciebie pewnie też) to nie czepiamy się innych. Jedyne za co bym karał i ścigał bez odpuszczania to sprzedawanie nielegalów aby odnieść kozyść majątkową. Piszecie że piractwo to kradzież. A jak ktoś ściągnie przejdzie gre, (której by i tak nie kupił bo go nie stać) i wywali to chyba już pożyczka?Yakoob pisze:Mat, musze to przyznac, zawiodlem sie na Tobie...
Może to zabrzmi jak wypowieć Mata ale nie mów mi że w domu nie masz pirackiej płyty z grą/filmem/muzyką bo w to nie uwierzęYakoob pisze:stand_up, to tak samo jakby złodziej na rozprawie sądowej w jego sprawie kradzieży powiedział, że to jego prywatna sprawa, że okradł jubilera i sprzedal za granice i to że jest jak najbardziej ok... zastanow sie najpierw zanim cos napiszesz...
A tak <font color=red><b>w ogóle</b></font> to jak mam orygnałkę kupioną i chcę mieć 2 że jak mi się zniszczy jedna to będę miał drugą I jezeli nie będę tego sprzedawał to mogę sobie robić nawet 100000 kopi
Roznie wiem, juz, ze pesa nowego kupie znowu przedpremierowke dostarczona po premierze dzieki "szybkosci", "niezawodnosci", "profesjonalnosci" pewnej firmy kurierskiej obslugujaca jeden z najwiekszych serwisow sprzedajacych gry przez internet w polsce.
Inne gry to zalezy ktore stanieja i kiedy bede przy kasie czyli jeszcze jakies 4-5 tytulow kupowane nieregularnie
Inne gry to zalezy ktore stanieja i kiedy bede przy kasie czyli jeszcze jakies 4-5 tytulow kupowane nieregularnie
Ja rzadko kupuję gry w dniu premiery - dlatego mam mało "prawdziwych" orginałów. Dużo za to mam z różnych serii i kolekcji (Kolekcja Klasyki, Super$eller itp.) - są bardzo tanie i często już upatchowane, ale jak jest jakaś okazja premierowa to przeważnie kupuję. Poza tym mam kilkaset gier z czasopism. Ale nie ma co ukrywać - mam dużo piratów i kropka (.)
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Ja mam parędziesiąt oryginałów z CDA i 3 oryginalne gry kupione bodajże w Tesco/Empiku: Earth 2160, Gothic 3 i Commandos Antologia. Jeszcze tam gdzieś się znajdzie Singles z Focusa. A gry kupuje jak mi się jakaś naprawdę spodoba.
ja mam 2: jedną kumpel mi dał a drugą miałem dołączoną do karty graficznej;p
Ja mam całą szafeczkę oryginałów. A jak często kupuje?
Zależy jak z gotówką. Ze 4 co dwa miesiące można powiedzieć.
Zależy jak z gotówką. Ze 4 co dwa miesiące można powiedzieć.
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Raz na miesiąc, lub dwa. Właśnie jak jest okazja z Supersellera, XK albo Kolekcji Klasyki. Ale takich premierowych mam ze dwa lub trzy tytuły. No i z kilkadziesiąt z czasopism. No ale nie ma co zaprzeczać - jakieś piraty również się znajdą.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2009, 21:26 przez Ignac, łącznie zmieniany 1 raz.