Jak często kupujesz oryginalne gry???
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Nom, raczej to oryginały bo w końcu to kupiłeś legalnie a nie na bazarku u Andriijawelll1 pisze:Znajdzie sie troche gier oryginalnych z XK i z czasopism o ile to sie uznaje za oryginały:)
to sprawa prywatna każdego człowieka ile ma Orygnaiłów a ile Piratów A temat jak najbardziejYakoob pisze:tak więc skąd je macie ? Ściągacie czy ze stadionu ?...
Ściągamy a co??Yakoob pisze:Ściągacie czy ze stadionu ?...
No i się drugi raz z stand_up'em, zgodze. W ogóle ostatnio chłopak zmądrzał, nie spamuje i nie sapie do każdego. Obym tylko go nie spłoszył.stand_up pisze:A temat jak najbardziej
Nie to nie to samo bo na rozprawie Sądowej musi mówić prawde i tam sa ludzie, którym musi mówic prawde. Jeśli tego nie zrobi to czekaja go konsekwencje. A tu to czy powie czy nie to jego prywatna sprawa. Wiem bo pracuje w SądzieYakoob pisze:stand_up, to tak samo jakby złodziej na rozprawie sądowej w jego sprawie kradzieży powiedział, że to jego prywatna sprawa
No trudno. Ja wyznaje zasadę że skoro piractwo jest wszędzie i u każdego (u Ciebie pewnie też) to nie czepiamy się innych. Jedyne za co bym karał i ścigał bez odpuszczania to sprzedawanie nielegalów aby odnieść kozyść majątkową. Piszecie że piractwo to kradzież. A jak ktoś ściągnie przejdzie gre, (której by i tak nie kupił bo go nie stać) i wywali to chyba już pożyczka?Yakoob pisze:Mat, musze to przyznac, zawiodlem sie na Tobie...
Może to zabrzmi jak wypowieć Mata ale nie mów mi że w domu nie masz pirackiej płyty z grą/filmem/muzyką bo w to nie uwierzęYakoob pisze:stand_up, to tak samo jakby złodziej na rozprawie sądowej w jego sprawie kradzieży powiedział, że to jego prywatna sprawa, że okradł jubilera i sprzedal za granice i to że jest jak najbardziej ok... zastanow sie najpierw zanim cos napiszesz...