[Problem]Pomóżcie, brak keya!
PS. Mam czysty komputer. Całe szczęście że mam możliwość napisania tego postu z innego komputera.
Czekam na pomoc.
Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.
Jak ktoś może mu podać oryginalny serial? Swój? Wtedy już będzie miał więcej właścicieli i będzie pirackiszpon pisze:wtedy może ktoś ci poda oryginalny serial
Ty nie rozumiesz o czym piszę. To że zgubiłem cd keya który był na foli z Windowsem to oznacza że mam pirata? Człowieku, zaraz chyba zrobię to zdjęcie żeby ci udowodnić. Chodzi mi o program, który pokazałby cd key z płyty Windowsa. Jeśli nie ma - trudno. Teraz narazie pozostał Linux bo na nic więcej mnie na dzień dzisiejszy nie stać.szpon pisze:Karol to teraz już wynika na prawdę z tego chyba, że masz pirata. Ale spoko widzę, że posty tylko 26, pewnie nie dawno dołączyłeś. Każdy kto na tym forum prosi o serial to daje zdjęcie na dowód bo nie pomagamy tutaj piratom (w sensie podawania kluczy, cracków itd...)
Że coNie odczyta ci z płyty bo nie ma tam zapisane!!!!!!
Zadzwoń do pomocy technicznej i powiedz że ci się płyta główna spaliła i powinni Ci dać nowy....
Jeżeli masz dowód zakupu to nie ma problemuTeż miałem taki problem. Pytałem kiedyś w salonie windowsa, i jeżeli masz system zakupiony w przeciągu 1-2 lat, to ewentualnie można jeszcze go uratować.