[problem]zmiana formatu pliku

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
no właśnie zależy mi na tym aby zmienić mimo wszystkoZjordan pisze:teraźniejszego rozszerzenia.
Ale tutaj chyba jak się zmienia w obrazach to się pogarsza czy zmienia jakość obrazka czyż nie??Zjordan pisze:Ale np. JPG można zmienić na BMP tylko zmieniając końcówkę w nazwie.
Zmienić rozszerzenie mozesz bardzo bardzo prosto: wystarczy ze wlaczysz w opcjach Explorera pokazywanie rozszerzen plikow i wtedy po nacisnieciu F2 na zazanczonym pliku bedziesz mogl zminic np. z plik.exe na plik.jpgChappy pisze:zmienić rozszerzenie pliku na dowolny jaki chce
A wikipedia na Twoim internecie nie działa?Robertinho pisze:Ale tutaj chyba jak się zmienia w obrazach to się pogarsza czy zmienia jakość obrazka czyż nie??
To było stwierdzenie.Maciek pisze:A wikipedia na Twoim internecie nie działa?
Nie mogę znaleźć tej opcji, gdzie ona dokładnie jest, mam IE 7Maciek pisze:wystarczy ze wlaczysz w opcjach Explorera pokazywanie rozszerzen plikow
Maciek pisze:Explorera
szpon jesteś the bestszpon pisze: IE 7
Jeżeli ty nie odróżniasz windowsowego Explorera od Internet Explorer'a to juz wiemy czemu zadajesz tyle pytań i czemu masz tyle problemów...szpon pisze:Nie mogę znaleźć tej opcji, gdzie ona dokładnie jest, mam IE 7
Udowodnij 2 screenami:szpon pisze:Włączyłem w opcjach folderów Zawsze pokazuj rozszerzenia, ale mimo tego w nazwie pliku obrazku nie ma rozszerzenia.