globus pisze:bo jak mam rozwalic wozek to tylko swoj i niczyji inny i jak siebie to tylko siebie bez niewinnych ludzi.
Tak jasne, gdzie Ty jeździsz skoro nie ma innych uczestników ruchu?
globus pisze:bo raz jestem tu a za sekunde juz tam
Raz jesteś tu samochodem, a drugi raz jesteś szybszy od swojego samochodu (pomyśl nad aluzją).
globus pisze:zawsze jestem gotów do wcisniecia hamulca
globus pisze:Bez przesady są hamulce.
I co z tego ze nacisniesz hamulec? Czy zatrzymasz się w miejscu? Nawet nie masz pojęcia jak zachowuje się samochód podczas nagłego hamowania na róznych nawierzchniach i jak nalezy hamować, więc nie zaczynaj dyskusji w tym kierunku
globus pisze:5 dni temu zdałem prawo jadzy i sie jeszcze nie najezdzilem
A "na
żyłeś" też się już? Wiesz w NFS możesz zrobić save lub restart na drodze po zabiciu kogos nie będziesz miał takiej mozliwości... Pytałeś się innych uczestników ruchu czy też się "nażyli"?
globus pisze: z taką rurą co ryczy
Wiejski tuning AUDIO wydechu.
globus pisze: A na 2 można wyciągnąc 100 bo sprawdzalem
Próbowałeś może 110km/h na drugim biegu? Bo jeszcze nie jesteś "najlepszy".
globus pisze: I tak to nic nie da nawet jak 40-latek bedzie jechał autem to na poczatku bedzie szalał.
Nie bo ma to bezposrednie przełożenie na wiek kierowcy
(znaczy jest uzalezione od wieku)
globus pisze:Matka mówi ze moje pieniądze na paliwo i auto.
A o życiu innych nic nie mówiła?
globus pisze:Cytat:
Rodzice nic, aż do czasu gdy na drzewie Cię znajdą.
Niedoczekanie.
Trudno będzie w ogóle gdziekolwiek znaleźć, prawda
globus pisze:wszyscy widzą mnie.
A skąd wiesz że Cię widzą? Patrzą w Twoją stronę? Że ktos patrzy w Twoja strone nie znaczy że jeszcze Cię widzi...
Slideroh pisze:Dorwie Cię drogówka, zapłacisz kase i będziesz wiedział jak się jeździ
Kwestia płacenia mandatów to akurat jest najmniejszy jego problem, bo pieniądze są rzeczą nabytą, można odpracować, pozyczyć, zycią nie przywrócisz/nie odkupisz nikomu.
globus pisze:to chyba dobrze ze mysle o innych
widocznie za mało
grzecho pisze:2 auta dalej
Ale na miejscu docelowym będzie o jakieś 1,5 sekundy później!